Matti Knaapi

Asiakkaat, käyttöliittymä

Matti on koulutukseltaan teollinen muotoilija, jolla on 25 vuoden kokemus käyttöliittymäsuunnittelusta paperikoneista verkkopalveluihin. Lisäksi Matti on monitahoinen keksijä Jimi Tenorin soittimista käyttöliittymäinnovaatioihin.

Tel: +358 50 402 3099
Email: matti.knaapi@gruppo.fi

Jaakko Oksa

Asiakastuki, koodi

Jaakolla on päävastuu Gruppon toteutuksesta. Hänellä on pitkä kokemus www-sovelluskehityksestä LAMP -ympäristössä. Vapaa-aikanaan Jaakko rakentelee esim. askelmoottorein varustettuja kamerajalustoja tähtivalokuvausta varten ja virittelee IKEA:n keittiökelloja atomikellon tarkkuuteen.

Tel: +358 46 6543 284
Email: jaakko.oksa@gruppo.fi

Kalle TImonen

Koodi

Kalle on nuorempi koodarimme, joka omana projektinaan on mm. rakentanut puhtaalta pöydältä verkossa pelattavan 3D seikkailupelin.

Teemu Lehto

Aikatutkija

Tämä kulttuurin ja innovaatioiden piilokärki visioi monessa projektissa. Viimeisin keksintö liittyi laavaturbiiniin ja ihmiskunnan yhteiseen Lego-taloon.

Tel: +358 44 544 5268
Email: teemu.lehto@gruppo.fi

Leena Lahti (La&La)

Käyttöliittymä, koodi

Leena osallistuu Gruppon kehittämiseen veljensä Jussin kanssa oman nettisivuja ja sähköisen viestinnän ratkaisuja tuottavan La&La-yrityksensä nimissä.

Jussi Lahti (La&La)

Käyttöliittymä, koodi

Jussi osallistuu Gruppon kehittämiseen siskonsa Leenan kanssa oman nettisivuja ja sähköisen viestinnän ratkaisuja tuottavan La&La-yrityksensä nimissä.